Spørsmål og svar om bonus

Har du spørsmål om bonus?

Under har vi samlet svar på noen av de vanligste spørsmålene om bonus. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, kan du kontakte våre rådgivere på kundeservice@trollforsikring.no eller ringe 21 93 31 00.


Bonus skal gi en riktigere forsikringspris målt mot skaderisikoen. Ved skadefri kjøring øker bonusen, noe som fører til lavere forsikringspris. De som forårsaker skader, får redusert bonus og dermed høyere forsikringspris.
Hos Troll Forsikring gir vi deg 40 % i startbonus når du skal forsikre din første bil.
Hvis du har bilforsikring allerede, har du begynt å opptjene bonus. Du finner din riktige bonus på forsikringsdokumentene dine.
Forsikringsselskapene overfører bonus mellom seg, så vi hjelper deg å hente riktig bonus etter at du har handlet hos oss. Hvis du har oppgitt feil bonus justerer vi prisen i etterkant.
Bonus kan overføres ved å oppgi riktig bonus du har opparbeidet, bilens registreringsnummer og navn på tidligere selskap til ditt nye selskap. Da vil overføringen gå automatisk.
Ved anskaffelse av bil nummer to, og den første er forsikret hos oss, vil den nye bilen få den samme bonusen som den første. Ved bonus på 70 og 75 %, får du samme prosent, men ikke antall år med opptjening.
Ja det kan du. Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 02136.
Ved bonus på 0 til 70 %, får du bonustap på 30 %. Ved bonus 75 % 1-5 år får du bonustap på 15 %.
Bonus reduseres ikke ved brann-, tyveri-, glassrute-, transportskade, direkte kollisjon med dyr eller ved bruk av veihjelp.
40 prosent startbonus

Kontakt oss

Ring oss:

21 93 31 00

Send e-post:

kundeservice@trollforsikring.no

Adresse:

Munkedamsveien 35
Postboks 1442 Vika
0115 Oslo