Opptjening av bonus

Troll Forsikring er kjøpt opp av Tryg

Tryg Forsikring har kjøpt Troll Forsikring, blant annet som et ledd i å forsterke markedsposisjonen på Østlandet. Er du kunde hos oss? Vi skal ivareta deg på en best mulig måte, og er tilgjengelig for deg hele veien.

Relevante saker fra Tryg:

Hvordan får man økt bonus?

Du får 40 % i startbonus når du forsikrer din første bil. Deretter øker bonusen med 10 % for hvert år du kjører skadefritt frem til du har nådd 70 %. Har du kjørt fem år uten skader og med en bonus på 70 %, oppnår du en bonus på 75 %. Kjører du ytterligere fem år skadefritt, vil du oppnå maksimalbonus. Bonusen er en personlig fordel, men du kan overføre den til ektefelle, registrerte partnere eller samboere (med samme adresse i Folkeregisteret). Gir du fra deg en bonusen starter du selv på 40 % i startbonus. Flytter du bilforsikringen til et annet selskap får du med deg bonusen.

Hvordan påvirkes bonusen min av en skade?

Bonustapet er avhengig av hvilken bonus du har før skaden inntreffer. Har du hatt 75 % i bonus de siste fem årene eller mer (maksbonus), vil du ikke miste bonusen din ved første skade. Du vil da beholde 75 %, men antall opptjente år reduseres til 1 år ved neste hovedforfall. Har du hatt 75 % bonus i ett til fem år, vil du få bonustap på 15 %.

Er bonusen din 70 % eller mindre, vil du miste 30 % i bonus. Brann- og tyveriskader, glasskader, veihjelpskader, skader dekket under feilfylling- og nøkkeldekningen, samt direkte kollisjon med vilt fører ikke til bonustap. I enkelte tilfeller kan det lønne seg å ikke bruke forsikringen på grunn av bonustapet. Ring oss gjerne hvis du trenger rådgivning til dette.

Vi gir deg samme bonus på bil nummer to, som på bil nummer en!

Hvis du kjøper en ny bil i tillegg til den du allerede har forsikret hos oss, gir vi deg samme bonus på den nye bilen. Har du for eksempel 50 % bonus på den første bilen, gir vi deg altså 50 % på den nye. Ved 75 % bonus gir vi deg samme prosent på bil nummer to (ikke antall år med opptjening).


Beregn pris på bilforsikring

Illustrasjonsbilde av biler i trafikken – bonus Troll Forsikring

Les også:

Kontakt oss

Ring oss:

21 93 31 00

Send e-post:

kundeservice@trollforsikring.no