Den store byttedagen

Sjekk hvor mye du kan spare på forsikring!

Onsdag 16. november arrangerte Forbrukerrådet, Forbrukerinspektørene og NRK "den store byttedagen". På få timer byttet nordmenn strøm-, mobil-, bank- og forsikringstjenester for millioner av kroner.


Beregn selv!


Forbrukerøkonom Hallgeir Kvaldsheim var en av dem som deltok i programmet. Han sparte 30-40 % på å flytte forsikringene sine.
– I perioden har bilbonusen min gått opp og jeg har fått totalkunderabatt på grunn av nye forsikringer. På tross av dette har altså prisen på mine forsikringer økt med mer enn tretti prosent. Det er altfor mye, sier Kvadsheim i følge NRK.


Når sjekket du forsikringene dine sist?

Som forsikringskunde står du selvsagt fritt til å skifte forsikringsselskap hver eneste dag hele året. En gang i året arrangerer imidlertid Forbrukerrådet og Forbrukerinspektørene på NRK en byttedag, der de oppfordrer seerne til å sammenligne priser.

I følge tall fra TNS Gallups Finansbarometer oppgir hele 72% av de spurte at de har vært kunde hos sitt nåværende forsikringsselskap i mellom 3 til 10 år. Det er fint for de store selskapene, men for deg som er opptatt av prisen du betaler kan det være dårlig nytt.Mindre byråkrati gir lavere pris

Siden Troll Forsikring er en ren nettvirksomhet jobber vi ikke bare så papirløst som mulig, vi har også færre dyre lokaler å betjene enn våre konkurrenter. Det gir oss lavere utgifter, som igjen gjør at vi kan tilby våre kunder en så gunstig pris som mulig.

Hvis du ikke har sammenlignet forsikringsprisene de siste årene er det altså på høy tid å gjøre det nå, og her kan du prøve selv!

Selv om ingen kan gi deg en garanti mot at prisene vil stige over tid, vil vårt konstante fokus på å holde kostnadene nede også gi deg en annen fordel:

Hos Troll Forsikring opererer vi ikke med lokkepriser.

I stedet er målet vårt å tilby forsikring til en konkurransedyktig pris over tid. For å klare det må vi ikke bare holde kostnadene nede, vi må også ha kunder som tar vare på seg selv, sin familie og sine eiendeler.

Faller du i denne kategorien? Da lover vi å gi deg et raskt og effektivt oppgjør om uhellet en dag skulle være ute.


Sjekk pris på bilforsikring!


Kontakt oss

Ring oss:

21 93 31 00

Send e-post:

kundeservice@trollforsikring.no