Sjekk hvor mye du kan spare på forsikring!

Følte seg lurt

NRKs økonomiekspert følte seg lurt av forsikringsselskapet sitt. Han fikk mellom 30 og 40 % lavere pris på forsikringene sine da han byttet fra et av norges største forsikringsselskaper.


Sjekk hvor mye du kan spare!


Kvadsheim målte prisøkningen på sine vanligste forsikringer, reise, bil, bolig og innbo fra 2010 og frem til i år. Han ble sjokkert da han fant ut hvor mye forsikringspremien har økt. I dag er den over tretti prosent høyere enn da han ble If-kunde i 2010.

– I perioden har bilbonusen min gått opp og jeg har fått totalkunderabatt på grunn av nye forsikringer. På tross av dette har altså prisen på mine forsikringer økt med mer enn tretti prosent. Det er altfor mye, sier Kvadsheim i følge NRK.

Du kan lese hele saken her.


Slik unngår du å bli lurt

Kvadsheim har åpenbart kommet inn på et «lokketilbud» og han advarer mot den såkalte trappetrinnsmodellen som flere av forsikringsselskapene bruker når de øker prisene raskt i tiden etter at man har signert en avtale.

Slik kan ikke vi i Troll Forsikring sette prisene. Vi opererer ikke med lokkepriser. Vårt mål er å tilby forsikring til en konkurransedyktig pris fra første dag og over tid.

Hvis du ikke har sammenlignet forsikringsprisene de siste årene er det altså på høy tid å gjøre det nå, og her kan du prøve selv!

Ifølge tall fra TNS Gallups Finansbarometer oppgir hele 72 % av de spurte at de har vært kunde hos sitt nåværende forsikringsselskap i mellom 3 og 10 år.

Det er fint for de store selskapene, men for deg som er opptatt av prisen du betaler kan det være dårlig nytt.

Som forsikringskunde står du selvsagt fritt til å skifte forsikringsselskap hver eneste dag hele året - og vi ønsker deg velkommen til oss!


Beregn selv!


Kontakt oss

Ring oss:

02136 eller +47 21 93 31 00 (fra utlandet)

Send e-post:

kundeservice@trollforsikring.no

Adresse:

Munkedamsveien 35
Postboks 1442 Vika
0115 Oslo