Sjekk hvor mye du kan spare på forsikring!

Følte seg lurt

NRKs økonomiekspert Hallgeir Kvadsheim følte seg lurt av forsikringsselskapet sitt. Han fikk mellom 30 og 40 % lavere pris på forsikringene sine da han byttet fra et av Norges største forsikringsselskaper. Kvadsheim målte prisøkningen på sine vanligste forsikringer, reise, bil, bolig og innbo fra 2010 og frem til i år. Han ble sjokkert da han fant ut hvor mye forsikringspremien har økt.

– I perioden har bilbonusen min gått opp og jeg har fått totalkunderabatt på grunn av nye forsikringer. På tross av dette har altså prisen på mine forsikringer økt med mer enn tretti prosent. Det er altfor mye, sier Kvadsheim ifølge NRK.

Du kan lese hele saken her.


Når var sist gang du sjekket pris?

Ifølge tall fra TNS Gallups Finansbarometer oppgir hele 72 % av de spurte at de har vært kunde hos sitt nåværende forsikringsselskap i mellom 3 og 10 år. Er det lenge siden du har tatt en gjennomgang av forsikringene dine? Våre forsikringsrådgivere kan gi deg en gjennomgang av dine behov, og gi deg et tilbud. Du får også inntil 20 % i rabatt hvis du samler dine forsikringer hos oss.


Sjekk pris på våre forsikringer her!

Illustrasjonsbilde med tegninger av forsikringer
Hos oss lønner det seg å samle sine forsikringer! Få inntil 20 % i samlerabatt.