De smarte sparer tusenlapper!

Publisert 23.11.2016

OBS! Gammel artikkel!

Denne artikkelen er gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Tryg Forsikring har kjøpt Troll Forsikring, blant annet som et ledd i å forsterke markedsposisjonen på Østlandet. Er du kunde hos oss? Vi skal ivareta deg på en best mulig måte, og er tilgjengelig for deg hele veien.


En gjennomgang kan lønne seg

Onsdag 16. november arrangerte Forbrukerrådet, Forbrukerinspektørene og NRK "den store byttedagen". På få timer byttet nordmenn strøm-, mobil-, bank- og forsikringstjenester for millioner av kroner.


Forbrukerøkonom Hallgeir Kvaldsheim var en av dem som deltok i programmet. Han sparte 30–40 % på å flytte forsikringene sine.

– I perioden har bilbonusen min gått opp og jeg har fått totalkunderabatt på grunn av nye forsikringer. På tross av dette har altså prisen på mine forsikringer økt med mer enn tretti prosent. Det er altfor mye, sier Kvadsheim ifølge NRK.


Når sjekket du forsikringene dine sist?

Som forsikringskunde står du selvsagt fritt til å skifte forsikringsselskap hver eneste dag hele året. Én gang i året arrangerer imidlertid Forbrukerrådet og Forbrukerinspektørene på NRK en byttedag, der de oppfordrer seerne til å sammenligne priser.

Ifølge tall fra TNS Gallups Finansbarometer oppgir hele 72 % av de spurte at de har vært kunde hos sitt nåværende forsikringsselskap i mellom 3 til 10 år.

Kanskje du også kan spare penger ved å bytte? Hos oss får du opptil 20 % i samlerabatt, og 10 % hvis du kjøper forsikringene på nett. Du kan altså spare inntil 30 % ved å samle dine forsikringer hos oss!

Illustrasjonsbilde med tegninger av forsikringer
Hos oss lønner det seg å samle sine forsikringer! Få inntil 20 % i samlerabatt.