De smarte sparer tusenlapper!

De smarte sparer tusenlapper på forsikring!

Onsdag 16. november arrangerte Forbrukerrådet, Forbrukerinspektørene og NRK "den store byttedagen". På få timer byttet nordmenn strøm-, mobil-, bank- og forsikringstjenester for millioner av kroner.


Sjekk pris på bilforsikring!


Forbrukerøkonom Hallgeir Kvaldsheim var en av dem som deltok i programmet. Han sparte 30-40 % på å flytte forsikringene sine.
– I perioden har bilbonusen min gått opp og jeg har fått totalkunderabatt på grunn av nye forsikringer. På tross av dette har altså prisen på mine forsikringer økt med mer enn tretti prosent. Det er altfor mye, sier Kvadsheim i følge NRK.


Når sjekket du forsikringene dine sist?

Som forsikringskunde står du selvsagt fritt til å skifte forsikringsselskap hver eneste dag hele året. En gang i året arrangerer imidlertid Forbrukerrådet og Forbrukerinspektørene på NRK en byttedag, der de oppfordrer seerne til å sammenligne priser.

I følge tall fra TNS Gallups Finansbarometer oppgir hele 72% av de spurte at de har vært kunde hos sitt nåværende forsikringsselskap i mellom 3 til 10 år. Det er fint for de store selskapene, men for deg som er opptatt av prisen du betaler, kan det være dårlig nytt.Mindre byråkrati gir lavere pris

Siden Troll Forsikring er en ren nettvirksomhet jobber vi ikke bare så papirløst som mulig, vi har også færre dyre lokaler å betjene enn våre konkurrenter. Det gir oss lavere utgifter, som igjen gjør at vi kan tilby våre kunder en så gunstig pris som mulig.

Hvis du ikke har sammenlignet forsikringsprisene de siste årene er det altså på høy tid å gjøre det nå, og her kan du prøve selv!


Sjekk pris - eller ta kontakt!
Kontakt oss

Ring oss:

21 93 31 00

Send e-post:

kundeservice@trollforsikring.no

Adresse:

Munkedamsveien 35
Postboks 1442 Vika
0115 Oslo