Regn selv - eller ring, så gjør vi jobben for deg!

Det er ingen vits i å betale for mye for forsikringene dine.
Her er rådene fra eksperten. 


Artikkelen fortsetter under bilforsikringskalkulatoren.

- Det kan det være mye å spare på å kontakte Troll Forsikring. Vi har spesialisert oss på totalkunden, og for dem som samler alle forsikringene sine hos oss kan vi skilte med det som nok er markedets beste totalrabatt, sier produktsjef Joachim Jacobsen

Gode priser gjennom hele kundeforholdet

Jacobsen advarer mot den såkalte trappetrinnsmodellen som flere av forsikringsselskapene bruker når de øker prisene raskt i tiden etter at man har signert en avtale. Har du ikke skiftet forsikringsselskap på flere år er det derfor ikke helt utenkelig at du i flere år har betalt dyrt for at selskapet skulle få dekket inn sine marginer.

De større selskapene er blitt kritisert for at de priser opp kunden etter at kunden har kommet inn på en kunstig lav pris. Dette gjør ikke vi, og vi har ingen skjult trappetrinnsmodell som prøver å prise opp kunden i årene etter at de har kommet inn hos oss, sier Jacobsen.

Sparer tusenlapper

Etter en lovendring i 2006 kan man bytte forsikringsselskap når som helst og det har aldri vært enklere å skifte forsikringsselskap. Vi belønner totalkunden med det vi mener er markedets beste totalrabatt. Har du en portefølje med produkter og gjør alt via nettet kan du få inntil 30 prosent rabatt på hele porteføljen. Er det under en måned til fornyelse av forsikringsforholdet ditt, kan vi flytte avtalene dine på det tidspunktet. Hvis det er mer enn en måned til hovedforfall, trenger ditt gamle forsikringsselskap bare en måneds varsel. Ønsker ikke kunden å regne selv på nettsiden våre kan vi selvfølgelig også ta oss av hele prosessen gjennom vårt kundesenter. Vi ordner med flytting fra eksisterende selskap så da tar det ikke mange minuttene å spare noe tusenlapper i året sier Jacobsen.

Aldri vært enklere å skifte forsikring

Hvis det er en stund siden du byttet forsikringsselskap husker du kanskje denne prosessen som både tidkrevende og vanskelig. Etter en lovendring i 2006 kan man bytte forsikringsselskap når som helst. Er det under en måned til fornyelse av forsikringsforholdet ditt, kan vi flytte avtalene dine på det tidspunktet. Hvis det er mer enn en måned til hovedforfall, trenger ditt gamle forsikringsselskap bare en måneds varsel. Ønsker kunden et tilbud på forsikring, tar vi oss av hele prosessen og ordner med flytting fra eksisterende selskap, sier Jacobsen.

Dette bør du tenke på

Behovet for forsikringer er noe som endrer seg gjennom livets mange livsfaser. Eksempler på dette er når du kjøper din første leilighet, får barn, større bolig, fritidsbolig og gjeld. Det er mye som forandrer seg, og Jacobsen drar frem innbo som en av tingene folk glemmer å oppdatere. Er det lenge siden du beregnet summen på dette, kan det lønne seg å beregne på nytt fordi du kan ha akkumulert større verdier i løpet av de siste årene. Også på bil kan det være lurt å følge med. Har du forsikret riktig antall kilometer, dekket leiebil og fått pris med riktig bonus? Har du flere biler kan det være mye å spare på å ha alt i ett selskap. Hos Troll Forsikring får du for eksempel 75 prosent bonus på bil nummer to, om du allerede har det på bil nummer en, avslutter Jacobsen.

Bruk din rådgiver

Alle har behov for en forsikring, men forsikringsbehovet er svært individuelt. Da er det viktig at man ser på alle forsikringene samlet og eventuelt siler bort dem som ikke er aktuelle for deg. Alle kundene hos Troll Forsikring får sin egen, dedikerte rådgiver.