Regn selv – eller ring, så gjør vi jobben for deg!

Publisert 07.04.2017

Troll Forsikring er kjøpt opp av Tryg

OBS! Artikkelen ble publisert før Tryg Forsikring kjøpte Troll Forsikring. Dermed kan den inneholde utdatert informasjon.

Det er ingen vits i å betale for mye for forsikringene dine.
Her er rådene fra eksperten. 


– Det kan det være mye å spare på å kontakte Troll Forsikring. Vi har spesialisert oss på totalkunden, og samler du dine forsikringer hos oss kan vi tilby en av markedets beste samlerabatt på 20 %, sier produktsjef Joachim Jacobsen.

Gode priser gjennom hele kundeforholdet

Jacobsen advarer mot den såkalte trappetrinnsmodellen som flere av forsikringsselskapene bruker når de øker prisene raskt i tiden etter at man har signert en avtale. Har du ikke skiftet forsikringsselskap på flere år er det derfor ikke helt utenkelig at du i flere år har betalt dyrt for at selskapet skulle få dekket inn sine marginer. De større selskapene er blitt kritisert for at de priser opp kunden etter at kunden har kommet inn på en kunstig lav pris. Dette gjør ikke vi, og vi har ingen skjult trappetrinnsmodell som prøver å prise opp kunden i årene etter at de har kommet inn hos oss, sier produktsjefen.

Sparer tusenlapper

– Vi belønner totalkunden med det vi mener er en av markedets beste samlerabatt. Samler du seks forsikringer hos oss får du 20 prosent i samlerabatt. For en familie med hus, hytte, bil, barn og kanskje en hund eller katt, kan det med andre ord være flere tusenlapper å spare i året på å samle forsikringene sine hos oss.

Aldri vært enklere å skifte forsikring

– Hvis det er en stund siden du byttet forsikringsselskap husker du kanskje denne prosessen som både tidkrevende og vanskelig. Etter en lovendring i 2006 kan man bytte forsikringsselskap når som helst. Er det under én måned til fornyelse av forsikringsforholdet ditt, kan vi flytte avtalene dine på det tidspunktet. Hvis det er mer enn én måned til hovedforfall, trenger ditt gamle forsikringsselskap kun en måneds varsel. Ønsker du et tilbud på forsikringer tar vi oss av hele prosessen og ordner med flytting fra eksisterende selskap. Våre flinke rådgivere hjelper deg også selvsagt med å finne riktige forsikringer og dekninger, tilpasset ditt behov, sier han.

Dette bør du tenke på

Behovet for forsikringer endrer seg gjennom livets mange livsfaser. Eksempler på dette er når du kjøper din første leilighet, får barn, større bolig, fritidsbolig og gjeld. Det er mye som forandrer seg, og Jacobsen drar frem innbo som en av tingene mange glemmer å oppdatere. Er det lenge siden du beregnet summen på dette, kan det lønne seg å beregne på nytt fordi du kan ha akkumulert større verdier i løpet av de siste årene. Også på bil kan det være lurt å følge med. Har du forsikret riktig antall kilometer, dekket leiebil og fått pris med riktig bonus? Har du flere biler kan det være mye å spare på å ha alt i ett selskap. Hos Troll Forsikring får du for eksempel 75 prosent bonus på bil nummer to, om du allerede har det på bil nummer en, avslutter Jacobsen.

Bruk din rådgiver

Alle har behov for en forsikring, men forsikringsbehovet er svært individuelt. Da er det viktig at man ser på alle forsikringene samlet og eventuelt siler bort dem som ikke er aktuelle for deg. Alle kundene hos Troll Forsikring får sin egen, dedikerte rådgiver.

Sjekk pris på bilforsikring her!