Troll blir til Tryg

Oppkjøp av Troll


Vi er inne i en spennende tid, der Tryg Forsikring har lagt inn bud på alle aksjene i Troll Forsikring. Dette er et ledd i å styrke markedsposisjonen til Tryg i Norge, og spesielt Østlandet. – Det er vår vurdering at dette vil bli god forretning for både oss og Troll sine kunder, sier Espen Opedal, direktør i Tryg Forsikring.

Dette skjer ett år etter at Tryg kjøpte OBOS Forsikring, et selskap av omlag samme størrelse. – Vi har hatt suksess med porteføljeutviklingen i OBOS, og har god tro på at vi skal klare det samme med Troll, sier Opedal.

Styreleder i Troll Forsikring Ole Grøterud understreker: – Vi er sikre på at Tryg vil ivareta våre kunder på en best mulig måte. Vi har hatt et godt konsept i Troll, men har ikke klart å oppnå tilstrekkelig volum og derav lønnsomhet. For oss er derfor salg av virksomheten en god løsning for både kunder og aksjonærer.

Styreleder i Troll, Ole Grøterud og direktør for Tryg Forsikring, Espen Opedal Fra venstre: Styreleder i Troll, Ole Grøterud og direktør for Tryg Forsikring, Espen Opedal. Foto: Tryg Forsikring

Hva har dette å si for deg som kunde?

Kundeforholdet ditt og avtalene dine løper som vanlig frem til hovedforfall. Skulle du få en skade, skal den meldes til oss på vanlig måte. Du trenger ikke å foreta deg noe som helst, og ved forfallsdato hører du som vanlig fra oss angående avtalefornyelse. Vi er opptatt av dette skal være en smidig prosess, og det skal derfor ikke ramme deg som kunde – annet enn positivt.

Tryg Forsikring er Nordens nest største forsikringsselskap, med 2,55 millioner privatpersoner og 140.000 virksomheter som kunder. De driver effektivt, satser på digitalisering, og er kjent for høy kundetilfredshet. Les mer om Tryg her.

Har du noen spørsmål?

Kundesenteret er her for deg, og svarer på spørsmål du måtte ha: 21 93 31 09


Oslo, 14. februar 2018